Troubleshooting

Troubleshooting
1. Face White Window after 100% Loading
Solution : Clear Cache of your web browser, then press Shift + F5 to reload the web page. https://play.morningmoonvillage.com/
2. Login with wrong wallet and want to change
Solution : Use this URL to re-log in with the right one https://play.morningmoonvillage.com/login
3. Message pop up telling you to change Network (or stuck with Black Window)
Solution : Change your Network on Metamask to be Bitkub Chain (see how to connect to Bitkub chain in How to play)
4. Log in successfully but stuck at loading page
Solution : Pleas recheck that the wallet is correct
In case you still got the same problem, please press F12 > click red cross to view error message and capture this screen to customer support team.
5. PC with High Spec, but lag or stuck during the game.
Solution : For GPU user on some device, please turn on the GPU tuning on Google Chrome first by:
Google Chrome > Menu > Setting > Advance Option > System > Use hardware acceleration when available. Then restart your Google Chrome.
6. Unable to Buy Stem and LUMI
Please check that your wallet left with KUB and KKUB
7. Validation Failure after Entering Wild Zone, item earn in Wild Zone will disappear after restart the game.
Solution : Clear Cache of the web browser and press Shift + F5 to reload the web page. If the same problem still occur, please contact our support team.
8. The message show " Run out of Free-Gas-Fee Quota" for Bitkub NEXT user.
Solution : You complete the transaction up to 200 times. You cannot do more transactions in game.
For more details, read the Gas Fee Policy.
9. Encounter the window show "Unhandle Error, or Cannot Enter Farm"
Solution : Clear Cache of the web browser and press Shift + F5 to reload the web page. If the same problem still occur, please contact our support team.
10. Cannot access the game with Mobile phone or Tablet
Solution : In Early Access version, the game is not fully support all devices. Please use PC and Google Chrome to avoid more problems.
For other problems, the team are working on process to inspect, and find the solution. Sorry for inconvenience, we will progress as fast as possible an will keep updating for you immediately.